İşletmelerin yönetimini kolaylaştıran Business Manager’a sahip olduğunuz reklam hesaplarını ekleyebilir veya yeni bir reklam hesabı oluşturabilirsiniz.

Meta Business Suite’e giriş yaptıktan sonra “İşletme Ayarları > Hesaplar > Reklam Hesapları” sekmesinde sahibi olduğunuz ya da erişiminizin olduğu reklam hesaplarını görebilirsiniz. Meta Business Manager’a 3 farklı yol ile reklam hesapları ekleyebilirsiniz.

1-Meta Business Manager’a Reklam Hesabı Eklemek

Eğer business manager’da yöneticisi ve reklam hesabının sahibiyseniz, reklam hesabı kalıcı olarak Business Manager’a taşıyabilirsiniz. Sahibi olduğunuz reklam hesabınız Business Manager’a taşımanız durumunda bu işlemi geri alamazsınız.

“İşletme Ayarları > Hesaplar > Reklam Hesapları > Ekle > Bir Reklam Hesabı Ekleyin” adımlarını izleyin.

2-Başka Bir Reklam Hesabından Erişim İstemek

Farklı bir reklam hesabını Business Manager’ınıza başlamak için erişim isteyebilirsiniz. Bu durumunda erişim istediğiniz reklam hesabının yöneticisi hesap üzerinde çalışma yapabilmeniz için size yetki verebilir.

“İşletme Ayarları > Hesaplar > Reklam Hesapları > Ekle > Bir Reklam Hesabına Erişim İsteyin” adımlardan sonra bağlamak istediğiniz reklam hesabının “Reklam Hesap Numarasını” girmeniz gerekiyor.

Reklam hesap numarasının nasıl bulunacağına buradan bakabilirsiniz.

3-Meta Business Manager’da Reklam Hesabı Oluşturmak

Business Manager’da yeni bir reklam hesabı oluşturmanız mümkün,

“İşletme Ayarları > Hesaplar > Reklam Hesapları > Ekle > Yeni Bir Reklam Hesabı Oluşturun” adımlarını izledikten sonra aşağıdaki gibi bir pencere açılacak, ilgili alanları doldurduktan sonra reklam hesabınızı oluşturabilirsiniz.

Meta Business Manager oluşturmak ve detaylı bilgi almak için Meta Business Manager Nasıl Oluşturulur? başlığımızı okuyabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir